Tim prematuur geboren met 35 weken, NICU, Radboud Nijmegen, weeenremmers, longrijping, syndroom van Down

Tim

Tim prematuur geboren met 35 weken, NICU, Radboud Nijmegen, weeenremmers, longrijping, syndroom van Down
Fotograaf:

Vrijdag 3 juni ontmoette ik Tim en zijn ouders op de NICU in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Het leek er op dat hij met 30 weken geboren zou worden, maar na weeënremmers en longrijping werd hij uiteindelijk geboren na ruim 35 weken. Tim is geboren met het syndroom van Down en kort daarna al geopereerd aan zijn slokdarm die onderbroken bleek te zijn. Een heel dapper en sterk mannetje dus!

Ik werd opgehaald door Marleen, de mama van Tim en samen liepen we naar de NICU. Daar stond een trotse papa met zijn zoon in zijn handen. Tim was wat onrustig, maar toen hij eenmaal weer in zijn bedje lag, lag hij er heerlijk ontspannen bij. Tim was erg wakker en lag heerlijk wijs om zich heen te kijken met zijn mooie grote ogen. Zijn ouders hadden hem nog niet zo helder meegemaakt sinds zijn operatie, dus voor mij een heel mooi moment om voor hun vast te leggen. Trots stonden ze samen om zijn bedje te genieten, heel mooi om te zien! Daarna mocht hij lekker buidelen bij mama.

Rob en Marleen, ik vond het leuk om jullie te fotograferen en wens jullie heel veel liefde, gezondheid en geluk met z’n viertjes. Geniet van elkaar, maak mooie herinneringen samen en vier elke mijlpaal! En hopelijk mag jullie kanjer gauw mee naar huis!

Liefs Jolanda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.