De organisatie

Stichting Earlybirds is opgericht op 12 juni 2013 door fotografen Marjolein Roossien, Marije Hofman en Jessica Vink.

Het doel van Stichting Earlybirds is dat we iedere ouder een mooie herinnering willen geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. We werken momenteel met ruim 300 vrijwilligers, waarvan zo’n 250 fotografen, voor de stichting, allemaal op vrijwillige basis en met veel liefde.

Wie doet wat binnen de stichting?
Voorzitter: Marjolein Roossien
Secretaris: Evelien van Ooyen-Zeegers
Penningmeester: Nina Zagar
Algemene bestuursleden: Patricia van Aalst, Carla van de Kerkhof-Gielis, Jan-Bas Naarding

Lees hieronder meer over de bestuursleden.

Bedrijfsgegevens:
Stichting Earlybirds
9980 AA Uithuizen

info@stichtingearlybirds.nl
RSIN: 852900909
KVK nummer: 58156704

Over de stichting
Ons beleidsplan, het jaarverslag en de financiële jaarcijfers vindt u hier

Evelien van Ooyen - Zeegers (51)

Voorzitter

Vier jaar geleden kreeg ik een tip over het haken van earlybirdjes. Ik heb me aangemeld bij de Facebookpagina van Earlybirds en was onder de indruk van wat ik daar zag. Vrij kort daarna zag ik een vacature voorbijkomen voor planner. Ik heb zelf geen premature kindjes gehad gelukkig, maar onze dochter heeft als baby flink ziek in het ziekenhuis gelegen. Hierdoor heb ik wel ervaren hoe het is als je kind ziek is en je tijd volledig wordt opgeslokt door de zorg voor je zieke kind. Inmiddels ben ik ook secretaris voor de stichting en houd ik me bezig met recruitment.

Nina Zagar (32)

Penningmeester en secretaris

Ik ben via een vriendin, een voormalig penningmeester van Earlybirds, bij de stichting terecht gekomen. Vrijwilligerswerk heeft mij altijd gefascineerd en toen deze mogelijkheid op mijn pad kwam, wilde ik ook zelf deel van zoiets moois uitmaken.

Joris Brouwer (48)

Bestuurslid Fotografie
Carla van de Kerkhof (35)

Bestuurslid Communicatie

Mijn dochter en zoon zijn beide geboren na een zwangerschap van 32 weken. Bij mijn dochter kende ik de stichting nog niet, bij mijn zoon wel. We hebben ons aangemeld voor een fotoreportage en het zijn prachtige foto’s geworden, een mooie herinnering aan een heftige tijd. Vanaf dat moment ben ik de stichting gaan volgen op Facebook en zo zag ik de vacature voorbijkomen. Voor mij dé kans om mijn steentje bij te kunnen dragen aan deze mooie stichting.

Jan-Bas Naarding (37)

Bestuurslid PR

Na de vroeggeboorte van onze drieling vorig jaar hebben we zelf een fotoshoot gehad vanuit Earlybirds. Dat was onvergetelijk! Daarom wil ik me graag inzetten voor Stichting Earlybirds. Alle ouders van een prematuur gun ik een reportage.

Rowan Blinde - Leerentveld (29)

Bestuurslid Algemeen