De organisatie

Stichting Earlybirds is opgericht op 12 juni 2013 door fotografen Marjolein Roossien, Marije Hofman en Jessica Vink.

Het doel van Stichting Earlybirds is dat we iedere ouder een mooie herinnering willen geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. We werken momenteel met ruim 300 vrijwilligers, waarvan zo’n 250 fotografen, voor de stichting, allemaal op vrijwillige basis en met veel liefde.

Wie doet wat binnen de stichting?
Voorzitter: Evelien van Ooyen-Zeegers
Secretaris / Penningmeester: Nina Zagar
Bestuurslid Fotografie: Joris Brouwer
Bestuurslid Pr: Jan-Bas Naarding
Bestuurslid Communicatie: Carla van de Kerkhof-Gielis

Lees hieronder meer over de bestuursleden.

Bedrijfsgegevens:
Stichting Earlybirds
3940 AC DOORN

info@stichtingearlybirds.nl
RSIN: 852900909
KVK nummer: 58156704

Over de stichting
Ons beleidsplan, het jaarverslag en de financiële jaarcijfers vindt u hier

Evelien van Ooyen - Zeegers (53)

Voorzitter

Vrij kort nadat Stichting Earlybirds was opgericht ben ik betrokken geraakt bij de stichting. Ik heb gewerkt als planner voor verschillende provincies, secretaris en ben momenteel voorzitter. Tevens hou ik me bezig met recruitment.
Ik heb zelf geen ervaring met prematuren, maar heb wel veel tijd doorgebracht met mijn kinderen in het ziekenhuis waardoor ik weet hoe zwaar het is als al je energie wordt opgeslokt door de ziekenhuisbezoeken en onzekerheden over de gezondheid van je kind.

Nina Zagar (32)

Penningmeester en secretaris

Ik ben via een vriendin, een voormalig penningmeester van Earlybirds, bij de stichting terecht gekomen. Vrijwilligerswerk heeft mij altijd gefascineerd en toen deze mogelijkheid op mijn pad kwam, wilde ik ook zelf deel van zoiets moois uitmaken.

Joris Brouwer (48)

Bestuurslid Fotografie
Carla van de Kerkhof (36)

Bestuurslid Communicatie

Mijn dochter en zoon zijn beide geboren na een zwangerschap van 32 weken. Bij mijn dochter kende ik de stichting nog niet, bij mijn zoon wel. We hebben ons aangemeld voor een fotoreportage en het zijn prachtige foto’s geworden, een mooie herinnering aan een heftige tijd. Vanaf dat moment ben ik de stichting gaan volgen op Facebook en zo zag ik de vacature voorbijkomen. Voor mij dé kans om mijn steentje bij te kunnen dragen aan deze mooie stichting.

Jan-Bas Naarding (37)

Bestuurslid PR

Na de vroeggeboorte van onze drieling vorig jaar hebben we zelf een fotoshoot gehad vanuit Earlybirds. Dat was onvergetelijk! Daarom wil ik me graag inzetten voor Stichting Earlybirds. Alle ouders van een prematuur gun ik een reportage.