Thijs prematuur geboren met 31 weken en 6 dagen, bloedverlies, borstvoeding, Albert Schweitzer ziekenhuis

Thijs

Thijs prematuur geboren met 31 weken en 6 dagen, bloedverlies, borstvoeding, Albert Schweitzer ziekenhuis
Van de fotograaf:

14 januari was Annelies, mama van Thijs, pas uitgerekend. Maar in plaats van Kerst en Oud & Nieuw voor het laatst samen met haar man Jan te vieren, besloot Thijs met 31 weken en 6 dagen dat het welletjes was geweest in mama’s buik en dat hij erbij wilde zijn met de feestdagen. Op 18 november werd Annelies na bloedverlies voor de tweede keer opgenomen in het ziekenhuis. ’s-Avonds om 20.00 uur bleek de bevalling begonnen te zijn en om 23.00 uur was Thijs er al, huilend en wel.

Voor veel nieuwe ouders staat de wereld na de geboorte van hun kind(eren) even stil, maar voor ouders van te vroeg geboren kindjes geldt dat nog meer. Ziekenhuis, slapen en werken, zo ziet het leven van dit nieuwe gezinnetje er momenteel uit. Van de decembersfeer krijgen ze maar weinig mee. Maar Thijs doet het super, ligt in een gewoon bedje, drinkt uit de fles en de borst en heeft nog maar een klein beetje ondersteuning bij het ademen nodig.

Annelies, Jan en Thijs, jullie doen het geweldig als gezinnetje! Nog een paar stapjes en dan lekker thuis genieten. Misschien zelfs nog voor de feestdagen… Ik duim voor jullie!
Lieve groet, Martine de Kluiver

4 antwoorden
 1. Maartje van buren
  Maartje van buren zegt:

  Beste Jan en Annelies.

  Ik wens het beste toe in deze periode.
  Ik hoop voor jullie dat jullie prachtige zoon zo snel mogenlijk naar huis mag zodat jullie kunnen genieten met zijn drieën.
  Het beste met alles.

  Groetjes Maartje van Buren

  Beantwoorden
 2. Trudy van der Beek
  Trudy van der Beek zegt:

  Jan en Annelies, ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze tijd! Ik hoop dat jullie kleine Thijs snel mee naar huis mag…Onze Thijs in nu bijna 2 jaar en ook met 33 weken geboren, na 4 weken ziekenhuis mocht hij met ons mee naar huis….vandaar dat dit mij extra aansprak 🙂

  Beantwoorden
 3. Ien jongejan
  Ien jongejan zegt:

  Wat een kanjer dat kleine ieniemienie ventje slies jullie doen het goed met zn drietjes ….hopelijk strakkies lekker met zn drietjes thuis ik wens jullie veel sterkte en hoop dat het steeds beter gaat … en goeie feestdagen …leker genieten meid …dikke????

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.