Tess & Dex prematuur geboren met 33 weken en 4 dagen, Gelderse Vallei, tweeling, groeiachterstand, borstvoeding, flesvoeding, sonde

Tess & Dex

Tess & Dex prematuur geboren met 33 weken en 4 dagen, Gelderse Vallei, tweeling, groeiachterstand, borstvoeding, flesvoeding, sonde

Zondag 3 december mocht ik op pad voor de stichting naar de Gelderse Vallei in Ede. Daar ontmoette ik Maaike en Arjan en hun prachtige tweeling Tess en Dex. Tess en Dex zijn te vroeg geboren na een onrustige zwangerschap waarin mama drie verschillende ziekenhuizen heeft gezien. Kleine Tess had een groeiachterstand en moest goed in de gaten gehouden worden. Uiteindelijk werden ze geboren met 33-4 weken zwangerschap.

Toen ik kwam lagen beide heerlijk lekker te slapen in hun wiegjes. Tess en Dex mochten lekker in bad en ook nog eens samen! Hoe leuk! Beide genoten van het badje en nadat papa en mama hun weer hadden afgedroogd mochten ze heerlijk bij hun liggen. Tess viel als een blok in slaap in de armen van haar papa. Dex mocht na zijn badje bij mama liggen en kreeg eerst de borst en daarna de rest met de fles. Nadat ook Tess haar voeding op had via de sonde werden ze weer terug in hun bedjes gelegd en vielen ze heerlijk in slaap met hun birdjes.

Maaike en Arjan, ik vond het leuk om jullie te fotograferen en wens jullie heel veel liefde, gezondheid en geluk toe. Geniet van elkaar, maak mooie herinneringen samen en vier elke mijlpaal! En hopelijk hebben jullie ze beide samen gauw thuis!

Liefs Jolanda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.