Tess prematuur geboren 30 weken slokdarm afwijking operatie

Tess

Tess prematuur geboren 30 weken slokdarm afwijking operatie

In de 30e week van onze zwangerschap werden wij bang verrast door het begin van de bevalling van ons kleine meisje. Wanhoop, angst, ongeloof en hoop overviel ons. Twee lange dagen wachten in het ziekenhuis in Leiden, hopend dat ze nog twee dagen bleef zitten. Op zaterdag 24 juni, met een zwangerschapsduur van 30.5, werd onze prachtige dochter Tess Amy met een keizersnede ter wereld gebracht. Een heel sterk meisje met hoge score en een gewicht van 1468 gram.

In de nacht moesten we verhuizen naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam, omdat Tess helaas een aangeboren afwijking aan haar slokdarm heeft.  Hieraan werd zij na drie dagen succesvol geopereerd. Na ruim twee weken mocht ze uit de couveuse en met drie weken over naar de high-care. Wat zijn we trots op ons kleine vechtertje! De weken daarop werd Tess haar slokdarm een aantal keren opgerekt d.m.v. een operatie, en dit zal nog wel een aantal keren gaan gebeuren.

We maken een moeilijke en zorgzame tijd door, ondertussen genietend van onze kleine meid. Tess heeft nog een lange weg te gaan, we kijken uit naar het moment dat we met zijn drietjes naar huis kunnen gaan.

We zijn stichting Earlybirds ontzettend dankbaar en speciaal bedanken wij Chadé voor de  schitterende foto’s die zij gemaakt heeft.

Tim en Denise

6 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.