Floyd prematuur geboren 32 weken spijsvertering sondevoeding

Floyd

Floyd prematuur geboren 32 weken spijsvertering sondevoeding

Op dinsdag 5 september ben ik op bezoek geweest bij de kleine Floyd in het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom. Floyd is geboren, na een zwangerschap van 32 weken, op 3 augustus 2017 via een spoedkeizersnede. Zijn moeder was daarvoor opgenomen in verband met complicaties tijdens de zwangerschap.

Helaas kwam de spijsvertering van Floyd niet goed op gang na zijn geboorte. Vanuit het Bravis is hij naar het Sofia in Rotterdam gegaan en vervolgens naar het Amphia in Breda. Gelukkig ging het daarna snel beter met hem zodat hij weer terug kon naar het Bravis ziekenhuis.

Als ik kom fotograferen is Floyd bijna 4 weken oud. Hij ligt heerlijk te slapen in zijn bedje als wij aankomen. Het gaat gelukkig goed met hem en dat is duidelijk te zien tijdens de reportage. Hij drink al een beetje uit zijn flesje en de rest wordt aangevuld via de sonde. Na de voeding mag hij lekker bij papa en mama buidelen en al snel vallen zijn oogjes dicht van vermoeidheid.

Floyd, wat ben jij een sterke jongen. Ik hoop dat jij snel met papa en mama mee naar huis mag zodat iedereen jou kan bewonderen. Gijs, Inge en Floyd ik wens jullie alle geluk en liefde toe.

Warme groet, Jolanda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.