Willem prematuur geboren 32 weken tweeling

Willem

Willem prematuur geboren 32 weken tweeling

We waren in december op vakantie in Nieuw-Zeeland waar we spraken over “misschien” wel kinderen in 2017.
Nog geen maand later waren we zwanger. Twee maanden later stond onze wereld op z’n kop….

“EEN TWEELING” Wat een wonder!

Een meisje én een jongen, en een perfecte zwangerschap. Ons geluk kon niet op. Tot week 28 en we halsoverkop met de ambulance naar Zwolle scheurden. Van een paar krampen hadden we 4 cm ontsluiting.

Vier dagen later werden Valerie Elizabeth Blom en Willem Luup Blom geboren. 1140 en 1150 gram. Geboren met een 9 en een 10 en een goede start! Twee kleine baby’tjes in hun grote couveuses. Wat spannend!

Na 2 dagen werd Valerie erg ziek, een infectie. Ze heeft keihard gevochten om er boven op te komen maar na een week kwam ze te overlijden, onze prachtige dochter.

Willem heeft 7 weken op de NICU gelegen in Zwolle. Gegroeid van 1010 gram tot hij vertrok met 2500 gram. Nu op de medium care in Harderwijk waar hij nog een lange weg te gaan heeft. Het is een vechtertje! De foto’s zijn van de dag voor vertrek van de NICU.

Valerie zal altijd bij ons zijn.

4 antwoorden
 1. Suzanne
  Suzanne zegt:

  Wat een kanjers en vechters zijn jullie. Wat een ontzettend verdriet en tegelijkertijd het wonder van ouders zijn beleven. Ik wens jullie alle geluk en liefde maar ook kracht en sterkte samen met jullie prachtige zoon en jullie dochtertje in jullie hart.

  Beantwoorden
 2. Renate
  Renate zegt:

  Oh wat vreselijk.. geweldig dat jullie zoon het wel geef heeft maar wat lijkt me dit zwaar. Heel heel veel sterkte en heel heel veel geluk voor de toekomst..

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.