Sven & Sophie prematuur 25 weken tweeling

Sven & Sophie

Sven & Sophie prematuur 25 weken tweeling

De verhuiswagen stond al klaar toen mama opgenomen werd in het ziekenhuis. De ledikantjes waren in Engeland opgezet, maar Sophie en Sven werden na 25 weken zwangerschap geboren in Antwerpen. Soms lopen dingen anders dan gepland….

Na een goede start van beide kindjes, die direct na de geboorte al hun zachte huiltjes lieten horen, kwamen dan toch de verschillende ups en downs. Het waren spannende weken met een lach en een traan. Inmiddels zijn Sophie en Sven 3,5 week oud en al gegroeid naar 1 kilo! Mama en papa zijn heel trots op ze, het komt vast allemaal goed!

*****************

Van de fotograaf:

Donderdag 31 augustus mocht ik naar Sven en Sophie, geboren na 25 weken. Er is in een maand tijd ongelooflijk veel gebeurt voor papa, mama en hun kindjes. De bedoeling was om naar Engeland te verhuizen, alle spullen waren al over toen Sophie en Sven besloten om toch in België geboren te willen worden. De afgelopen weken is een rollercoaster voor het gezin, 9 dagen lag Sven in Leuven en was 2 dagen voordat ik kwam herenigd met zijn zusje.

Tijdens de shoot mocht Sven voor de eerste keer na 2 weken uit de couveuse om lekker te buidelen bij mama, een ongelooflijk mooi moment om bij te mogen zijn. De gelukkige blik van mama vergeet ik nooit meer! Sophie bij papa en Sven bij mama, zo verliet ik de afdeling met weer een geweldige herinnering rijker.

Anja en Martijn, ik wens jullie heel veel geluk met jullie kanjers, geniet van elkaar!

Liefs Luzanne

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.