Esmee prematuur 32 weken zwangerschapsvergiftiging

Esmee

Esmee prematuur 32 weken zwangerschapsvergiftiging

 

 

Op 27 juli 2017 werd, na een tumultueuze zwangerschap, onze dochter Esmee geboren. Door een zwangerschapsvergiftiging wat vroeger dan gepland, maar gelukkig was ze vanaf het begin een sterkte dame! Vrijdag 1 september was ze precies 5 weken oud en die dag kwam Floortje ons fotograferen. Wat zijn het prachtige foto’s geworden! Hopelijk mag onze lieve Esmee binnenkort mee naar huis.

Floortje, heel erg bedankt voor de mooie foto’s, de zorg en het medeleven.

Lieve groetjes,
Julius en Debbie

***************

De fotograaf:

Op 1 september mocht ik voor Earlybirds een reportage maken van Esmee en haar papa en mama. Esmee is geboren na 32 weken en 6 dagen zwangerschap. Esmee is deze week verhuist van het RadboudUMC in Nijmegen naar Bernhoven in Uden, een stapje dichter bij huis.

Op de kamer zie ik een mooi, dapper meisje wat lekker bij papa aan het knuffelen is. Esmee had namelijk na haar vorige voeding geen zin meer om te slapen. Esmee houdt graag alles wat er om haar heen gebeurt in de gaten. De geluidjes van de camera waren ook erg interessant.

Tijdens de reportage mocht Esmee lekker in bad en daar genoot ze heerlijk van, ze was helemaal ontspannen. Daarna was ze toch nog wakker genoeg om haar flesje bijna leeg te drinken. Na de fles was het tijd om te knuffelen met papa en mama. Toen was het wel echt tijd om weer te gaan slapen. Met haar nieuwe birdjes viel ze als een blok in slaap.

Julius en Debbie, bedankt dat ik jullie vast mocht leggen. Jullie zijn een prachtig gezin vol liefde voor elkaar. Heel veel geluk samen.

Warme groet, Floortje

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.