Lilly Mae prematuur 24 weken tweeling

Lilly-Mae

Lilly Mae prematuur 24 weken tweeling
Vandaag mocht ik langs bij een klein meisje met de prachtige naam Lilly. 8 weken ligt ze al in het ziekenhuis en zorgen haar papa en mama voor haar (samen met de verpleging uiteraard van het MMC in Veldhoven). Als ze het zo goed blijft doen, mag ze binnenkort misschien wel naar een ziekenhuis dichter bij haar eigen huis. Dat zou super fijn zijn! Wat leuk Lilly dat ik – voordat je gaat verhuizen – je gaapjes mocht zien, je open oogjes en de liefdevolle knuffels van je papa en mama. Groei maar lekker door. Heel veel geluk gewenst samen!

**************

De ouders:

Op 3 juli 2017 kwam Lilly-Mae ter wereld na een zwangerschapduur van 24 weken en 4 dagen. Lilly woog slechts 714 gram bij haar geboorte maar deed het vanaf het 1e moment gelukkig super goed. Hier is Lilly-Mae 8 weken oud en ruim 1700 gram.

Lilly-Mae is het tweelingzusje van Noa-Jane die met een zwangerschapsduur van 23 weken en 1 dag geboren is. Noa heeft het niet gehaald maar zal wel altijd waken over haar zusje.

2 antwoorden
  1. Anita
    Anita zegt:

    Zo liefdevol en teder, prachtige respectvolle foto,s van een prachtig meisje met haar papa en mama.

    **Gelukkig krijgt iedere moeder gratis bij de baby een bebloemd gordijntje geleverd, dat ze zachtjes toe kan schuiven tussen hem en de toekomst**

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.