Roan & Noel

Roan en Noel

Dit zijn Roan en Noel. Ik mocht hun fotograferen, net 1 week oud, op zaterdag 7 mei 2016 in het St. Jans Gasthuis Weert, samen met hun mama en papa. Roan en Noel zijn ook geboren in dit ziekenhuis, na 32 weken en 6 dagen zwangerschap. Op de dag van de reportage had mama, na 4 weken ziekenhuisopname in Maastricht en Weert, net weer een nachtje thuis mogen slapen.

Gelukkig gaat het goed met de tweeling en mocht ik twee heel blije ouders ontmoeten. Mogen deze beelden een fijne herinnering zijn.

Ik wens jullie viertjes alles geluk van de wereld!

Een warme groet van Ines van Megen-Thijssen.

*******************

De ouders:

Allereerst gaat onze dank uit naar Ines van Megen-Thijsen en Earlybirds Fotografie. De ontmoeting met Ines en uiteindelijk de fotoreportage te mogen meemaken, was geweldig.

We hebben een zware tijd achter de rug met heel wat ziekenhuisbezoekjes/overnachtingen, spanningen en onzekerheden. We zijn ontzettend dankbaar dat we deze periode van Roan en Noel op een mooie manier vast hebben kunnen leggen met behulp van Earlybirds fotografie.

Over een paar weekjes mogen onze bikkels dan eindelijk mee naar huis en gaan we nog meer genieten dan dat we nu al doen.

Nogmaals bedankt!

Pascal & Ellis

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.