Olivier prematuur geboren met 33 weken, OLVG Amsterdam

Olivier

Olivier prematuur geboren met 33 weken, OLVG Amsterdam
Blog ouders:

Vol nieuwsgierigheid naar de buitenwereld kon jij niet wachten. Gelukkig konden we het tot 33 weken rekken, maar toen was jouw levenslust en nieuwsgierigheid toch echt te groot. Daar was je dan, zo klein, maar zo stoer, alert en energiek! Zwaaiend met je armen, maar zo zoet. Wij waren net terug uit New York en midden in de verhuizing dus de hectiek rondom je geboorte was extra groot. Gelukkig heeft Suzanne van Earlybirds ons kunnen helpen om toch wat prachtige momenten vast te leggen van jouw tijd in het OLVG en daar zijn we heel blij mee! We kunnen niet wachten om je straks de wereld buiten het ziekenhuis te laten zien!

———–

Blog fotograaf:

18-3-2017

Vanmorgen mocht ik voor een reportage naar het OLVG in Amsterdam. Op de afdeling aangekomen werd ik alvast heel lief ontvangen door de verpleging. Ik mocht vast kennismaken met de kleine Olivier, geboren na 33 weken zwangerschap. Gelukkig waren papa en mama precies op tijd terug uit Amerika waar ze vlak voor de geboorte van Olivier nog verbleven.

We starten de reportage met het verzorgingsmoment voor Olivier. Daarna is het tijd voor zijn flesje.

Het is zo mooi om van de ouders te horen hoe blij ze zijn dat wij er zijn als stichting. Ik heb een mooie reportage voor Olivier kunnen maken en ga met een warm gevoel huiswaarts.

Ik wens jullie heel veel geluk met jullie prachtige, dappere, kanjer!
Lieve groet, Suzanne

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.