Noor prematuur geboren vliezen gebroken 33 weken longrijping

Noor

Noor prematuur geboren vliezen gebroken 33 weken longrijping

Op 25 augustus 2017, om 20u36, zijn mijn papa en mama trotse ouders geworden van mij, Noor. Mijn volledige naam is Noor Elisabeth.

Ik ben geboren op een termijn van 33 weken en 5 dagen. Mama haar vliezen braken spontaan op een termijn van 33 weken en 1 dag. Mama belde papa en als een speer sjeezden ze samen naar het ziekenhuis. De weeënactiviteit zwakte af, mama kreeg de longrijping, en ze werd met spoed opgenomen. De dagen erna werd mama ziek, viel flauw, was niet aanspreekbaar en had hoge ontstekingswaarden in haar bloed.. Moest ik misschien met een keizersnede gehaald worden? Gelukkig knapte mama op en mijn ouders waren overtuigd dat ze op z’n minst de 35 weken zouden halen!

Daar dacht ik anders over… vrijdagnacht om 4u kreeg mama direct om de 7 minuten weeën. Er bleek geen houden meer aan. Die avond kwam ik luid en duidelijk ter wereld. Ik had een goede start, yes!

Toen ik bijna 4 weken oud was, kwam er een lieve mevrouw foto’s maken. Dat was zo speciaal!

Ik moet helaas nog een tijdje blijven, hier in het ziekenhuis. Ik heb mijn ademhaling en flesjes drinken nog niet helemaal onder de knie. Maar met wat zorg, liefde en geduld kom ik er wel! Ik weet zeker dat mijn papa en mama Stichting Earlybirds eeuwig dankbaar zijn voor deze mooie herinnering in moeilijke tijd.

Heel veel liefs van Noor

9 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.