Matthias en Nathan prematuur geboren tweeling

Matthias & Nathan

Matthias en Nathan prematuur geboren tweeling

Ieder kindje is bijzonder. En de geboorte van ieder kindje is speciaal. Maar wat als je 2 kindjes tegelijk krijgt! Die ook nog eens te vroeg geboren worden! Een tijd vol ziekenhuisbezoekjes, onzekerheden, maar ook zeker trots en liefde breekt aan.

Matthias en Nathan zijn een prachtige eeneiige tweeling. Geboren met 33 weken en 4 dagen. En ze hebben een hele goede start gemaakt, ondanks dat Nathan geboren is met een kleine groeiachterstand. Op 20 september ging ik bij ze langs in het Maasstad ziekenhuis. En mocht ik ze samen met hun ouders Mario en Jantine voor mijn camera hebben.

Tijdens de reportage mocht Matthias eerst heerlijk in badje. Allebei kregen ze een flesje, en werd er daarna nog heerlijk geknuffeld met de kerels. En wat een teamwork is er nodig met 2 kleintjes. 2 keer zoveel flesjes, 2 keer zoveel luiers. Maar ook 2 keer zoveel liefde en knuffels. En Jantine en Mario hadden dit teamwork al heel goed onder de knie. En ze genieten enorm van hun zoons.

Mario en Jantine, wat een prachtig gezin hebben jullie! Geniet van jullie prachtige jongens. Ik vond het enorm mooi dat ik deze momenten voor jullie mocht vastleggen.

Liefs,
Angela

1 antwoord
  1. Manouk
    Manouk zegt:

    Wat een mooie foto’s! Gefeliciteerd met jullie mooie mannen. Heel herkenbaar verhaal. Onze eeneiige meiden zijn afgelopen zomer geboren na een zwangerschap van 34 weken.
    Hopelijk zijn jullie ondertussen heerlijk thuis aan het genieten van elkaar.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.