Naomi prematuur geboren met 33 weken en 1 dag, Isala Zwolle, hoge bloeddruk, zwangerschapsvergiftiging, spoedkeizersnede, sondevoeding, borstvoeding

Naomi

Naomi prematuur geboren met 33 weken en 1 dag, Isala Zwolle, hoge bloeddruk, zwangerschapsvergiftiging, spoedkeizersnede, sondevoeding, borstvoeding
Toen mama Leonie met 31 weken werd opgenomen in het ziekenhuis, bleek door een onverwachte extra echo dat Naomi niet goed meer groeide. Leonie had al een tijdje last van een verhoogde bloeddruk en er werd zwangerschapsvergiftiging bij haar geconstateerd, dit was de reden van haar opname in het ziekenhuis. Dagelijks werd Leonie’s bloeddruk gemeten en bij 33 weken + 1 gaven de artsen aan dat het niet langer meer kon en dat Naomi middels een spoedkeizersnede geboren moest worden.

Op de dag dat ik kom fotograferen is Naomi in complete ontspanning. De kleine dame slaapt sinds gisteren in een gewoon bedje en heeft alleen nog maar een sonde. Af en toe drinkt ze al wat melk bij haar mama. Maar vandaag heeft ze daar geen zin in, vandaag heeft ze er een ‘rustdagje’ van gemaakt. De hele reportage heeft Naomi geslapen, ondanks alle verwoede pogingen van haar ouders om haar wakker te krijgen! Heel even spiekte ze tussen haar oogleden door, maar dat is alles wat ik te zien kreeg!

Maar wat een tevreden meisje is het! Ze doet het hartstikke goed en Arjan en Leonie mogen haar zelfs, als het zo goed blijft gaan, volgende week misschien wel mee naar huis nemen!

Lieve Naomi, wat ben je een kanjer! Blijf lekker doorgroeien en dan mag je snel naar huis met je papa en mama!

Lieve Arjan en Leonie, wat zijn jullie mooie mensen! Ik heb genoten van de reportage en jullie openhartigheid! Ik wens jullie heel veel geluk met jullie mooie gezin! Ik hoop dat Naomi snel bij jullie thuis is!
Liefs, Danique

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.