Morris & Jimmy prematuur

Morris & Jimmy

Morris & Jimmy prematuur
Fotograaf:

Wanneer ik op een zondagochtend vroeg mijn auto in stap om op pad te gaan voor een Earlybirds reportage ben ik graag een vroege vogel. Nederland slaapt nog. En ik vind de rust op de weg, lege straten en een uitgestorven parkeerplaats bij het ziekenhuis ook even een rustig moment om de dag te starten.

Afgelopen zondag klokslag 09:30 was ik al in Utrechtse Diakonessenhuis. Nadat ik de verpleging van mijn komst informeerde, mocht ik de lieve tweeling Morris en Jimmy en hun ouders ontmoeten. Jimmy en Morris, twee prachtige kereltjes een eeneiige tweeling. Jimmy lag bij mama te buidelen en Morris bij papa. Heel mooi om te zien dat beide jongens genoten van de rust en het contact op de huid. Dit mooie, pure moment heb ik vast mogen leggen met een serie foto’s van de tweeling. Ook hun kleine handjes, de donshaartjes op hun kruintjes.

Het blijft elke keer zo ontzettend bijzonder om Earlybirdjes te mogen ontmoeten en hun vroege verhaal vast te leggen.

Zet ‘m op Morris en Jimmy! liefs Nicole

Ouders:

Met plezier kijken we terug op de foto’s die Nicole heeft gemaakt. Ze deed het heel natuurlijk zonder onze routine of de kindjes te storen, fijn. We zijn ook heel blij met de collage en kijken uit naar de rest van de foto’s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.