Milou prematuur 33 weken lage hartslag spoedkeizersnede CTG

Milou

Milou prematuur 33 weken lage hartslag spoedkeizersnede CTG

 

Vanaf de 20 weken echo hebben we weken in onzekerheid geleefd, we kregen telkens te horen dat onze kleine meid te klein was voor het aantal weken zwangerschap. Wij stonden dan ook onder strenge controle van het ziekenhuis in Apeldoorn en het WKZ in Utrecht.
Nadat de weken verstrekken ging het verder met mijn zwangerschap wel redelijk en konden wij eigenlijk vanaf de 27ste week ook weer een beetje meer genieten. Maar dit was van korte duur want de hartslag van de kleine meid ging met 31 weken naar beneden en voelde ik haar ook steeds minder. Dus uit voorzorg een ctg gehad en deze was afwijkend dus moest met spoed naar het WKZ in Utrecht. Enmaal daar was alles weer goed maar uit voorzorg wel longrijp prikjes gekregen voor het geval ze eerder gehaald moest gaan worden.
Week 32 en 33 2x per dag naar het ziekenhuis omdat er weer afwijkingen waren te zien en moest daarom 2x per dag aan de ctg. Totdat maandagavond heel erg mijn moedergevoel op kwam spelen en ik aangaf dat ze onze meisje moesten gaan halen en als ze dat niet zouden doen onze kleine meid het niet zou overleven.
Die avond hebben ze meteen een spoedkeizersnede gedaan en is onze mooie en bijzondere dochter geboren op 23 november 2015. Ze was 41 cm lang en woog 1360 gram. Na 5 en halve week in het ziekenhuis gelegen te hebben mocht onze dochter oudejaarsdag met ons mee naar huis en het gaat super goed met haar.
1 antwoord
  1. Sandra
    Sandra zegt:

    Hey Frank, oud collega van de mac donalds! Heftig allemaal zeg. Hoop dat nu alles goed met haar gaat. Wij hebben ook ervaring met early birds, mooie foto’s! (ons meisje geboren op 29 weken)
    Groetjes

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.