Mairo prematuur geboren

Mairo

Mairo prematuur geboren

Mijn eerste Earlybirdje van 2016 mocht ik zondag 3 januari fotograferen. Kleine dappere Mairo kon niet wachten om zijn ouders Barry en Marina te mogen ontmoeten want al na 30 weken zwangerschap werd Mairo geboren in het WKZ Utrecht.

Mairo is vanaf het begin een vechtertje en laat menig arts en verpleegkundige versteld staan van wat hij zelf allemaal al kan en hoe hard hij groeit. Al na 1 week mag Mairo met zijn ouders worden overgeplaatst naar het ziekenhuis in Tilburg, waar ik zijn reportage mocht verzorgen namens stichting Earlybirds.

Bij aankomst word ik hartelijk ontvangen door 2 trotse ouders en een minstens zo trotse grote zus Romy. Samen doen ze Mairo in bad en hij geniet daar zichtbaar van. Daarna nog even knuffelen met papa, mama en Romy maar dan laat Mairo zien dat hij niet altijd even geduldig is 😉 Hij wil graag drinken bij mama en ook dat doet hij geweldig. Geen wonder dat hij zo hard groeit en misschien volgende week al lekker mee naar huis mag!

Lieve Barry, Marina, Romy en Mairo, wat bijzonder dat ik jullie mocht fotograferen. Ik hoop dat Mairo zo’n doorzetter blijft en jullie snel naar huis mogen. Veel geluk samen!

Liefs Simone

1 antwoord
  1. Marina
    Marina zegt:

    Simone, wij willn jou hartelijk bedanken voor deze ontzettend leuke fotoshoot! Het heeft ons erg goed gedaan! Xxx van ons en een dikke knuffel van Mairo

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.