Boaz

boaz

Van de fotograaf:

2 januari mocht ik mijn eerste Earlybirdje fotograferen, toch best even spannend, stiekem blij dat ik met een al wat “oudere” baby mocht beginnen. Vader Edwin ontmoet ik op de gang, even een kort gesprekje, onhandig van mij mijn ring ging niet af, wat wel verplicht is, dus gefotografeerd met een mooie blauwe handschoen. Even wennen, een hele grote afdeling, waar moeten we heen, op de afdeling ontmoet ik moeder Tamara. We gaan meteen bij Boaz kijken, geboren met een keizersnee met 29 weken en 1 dag, als ik hem ontmoet is hij al 8 weken.  Een van de zusters komt even kennismaken en merkt op dat ze mij nog niet kent, even voorstellen. Heel lief stelt zij voor dat we Boaz in de tummietup kunnen badderen, is zo leuk voor de foto’s 🙂
Dat was inderdaad zo, bedankt!
Ik wens Edwin en Tamara heel veel geluk toe samen met Boaz!
Liefs Marjolijn

Van de Ouders:

Na lang te hebben gewacht op onze zwangerschap heeft onze lieve zoon ons niet langer meer willen laten wachten. Gelukkig heb jij, Boaz, jouw naam meteen eer aangedaan: “snel, sterk en in Hem is de kracht”.

Toen ik 27 weken zwanger was kreeg ik vochtverlies. Onze verloskundige vertrouwde het niet en stuurde ons meteen naar het WKZ. Het vocht bleek vruchtwater te zijn, mijn vliezen waren gebroken. Desondanks heb ik jou nog 2 weken in mijn buik kunnen houden. Na 1,5 week kreeg ik ook bloedverlies. Na nog een halve week later wilde het bloedverlies niet meer stoppen en hebben de artsen de knoop doorgehakt en ben jij middels een keizersnee met 29 weken en 1 dag geboren. Bij de geboorte was jij 1190 gram en 37 cm. Gelukkig deed je het zo super goed en dat je na 6 dagen al van de NICU in het WKZ naar de High Care in het Antonius Nieuwegein mocht.

Boaz je bent inmiddels 8 weken als Marjolein de voor ons zo waardevolle fotoreportage komt maken!! Echt geweldig, bedankt lieve Marjolein en Stichting Earlybirds!!!!

Voor ons is het nog 3 nachtjes slapen en dan mogen wij jou lekker mee naar huis nemen en zijn we eindelijk lekker bij elkaar.

Liefs Edwin en Tamara

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.