Mason prematuur 31 weken

Mason

Mason prematuur 31 weken

Ik word opgewacht door twee enthousiaste ouders. Ze hebben zin in de shoot. We gaan er iets moois van maken! En dan ontmoet ik lieve kleine Mason, die heerlijk ligt te tukken tijdens onze kennismaking. Mason is met 31 weken geboren en na een mindere periode is hij ontzettend goed op weg. Na een verschoning krijgt hij lekker z’n flesje en wordt er flink geknuffeld. Tijdens de shoot is hij een voorbeeldig fotomodel net als zijn trotse ouders. Met een lach kijk ik terug naar deze reportage met dit mooie gezin.

Lieve familie, straks mogen jullie je mooie zoon mee naar huis nemen. Dan wordt het echt genieten. Veel liefde en mooie momenten in de toekomst gewenst met elkaar!

De ouders:

Op 18 april hadden wij een afspraak met Earlybirds fotograaf Melissa voor een shoot van ons kleine wondertje Mason. Hij is 9 weken te vroeg geboren. We wisten niet wat we konden verwachten, maar door haar houding en lieve karakter gaf ze ons een fijn gevoel en stelde ons op ons gemak. Onze zoon Mason gedroeg zich voorbeeldig. Voor ons als trotse ouders hebben we de shoot van Earlybirds als zeer prettig ervaren.

7 antwoorden
 1. Hanen Kelai
  Hanen Kelai zegt:

  Wat een heerlijkheid en wat een plaatje. Nog even sterk zijn en dan mogen wij allemaal van onze Mason genieten. Hele dikke knuf van ons

  Beantwoorden
 2. Lilian Mijnals
  Lilian Mijnals zegt:

  Lisette en Joseph, wat een prachtige foto’s van een mooi gezin. Geniet van jullie prins en ik kom snel langs.

  Groetjes, Lilian Mijnals

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.