Lynde & Nathan

Lynde Nathan

 

De ouders:

Nadat we de eerste schrik te boven waren en aan het idee gewend waren dat we een tweeling zouden krijgen, werd de zwangerschap meteen zwaar. Extreem overgeven en uitdroging zorgde voor 3 ziekenhuisopnames tot de 19e week.
Daarna ging het langzaam met medicijnen beter, maar het bleef zwaar.

Met 29 weken werd ik in Veldhoven opgenomen ivm een dreigende vroeggeboorte. 100 km van huis, het voelde alsof je een beetje van de wereld werd afgesneden. Na ruim 2 weken mocht ik naar huis, maar na een paar dagen thuis voelde ik minder leven en bleek Nathan het niet makkelijk te hebben.

Iedere dag een aantal controles waaruit bleek dat hij het ook niet makkelijker kreeg. Meerdere malen was er de spanning van een spoedkeizersnede en op 18 mei hakten de artsen de knoop door en werden Lynde en Nathan na een zwangerschap van 32,6 geboren.

En ze doen het goed! Ze gaan iedere dag een stapje vooruit! Trots op onze tweeling en op grote zus Romée.

****

De fotograaf:

Afgelopen week heb ik voor de eerste keer een tweeling mogen fotograferen. Ik mocht kennis maken met de lieve kleine tweeling Lynde en Nathan.

Papa en mama hadden zich erg verheugd op deze dag, en het was een dag om nooit te vergeten! Mama heeft voor het eerst een hele poos met haar 2 kleintjes mogen knuffelen, papa en mama straalden van geluk! Ook Lynde en Nathan vonden het heerlijk.

En van al dat geknuffel krijg je natuurlijk honger, Lynde en Nathan kregen een lekker flesje melk van papa en mama en dat ging er erg goed in!

Lieve Lynde en Nathan het was heel erg bijzonder om jullie te mogen ontmoeten. Ik hoop dat jullie snel met papa en mama mee naar huis mogen, thuis wacht ook grote zus Romée op jullie! Papa en mama ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe met jullie prachtige gezin!

Liefs Kim

6 antwoorden
 1. P&W Middendorp
  P&W Middendorp zegt:

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweeling.
  Hele mooie foto’s en mooi verhaal.
  Heel veel geluk met jullie gezin.

  Beantwoorden
 2. Diana lauwen
  Diana lauwen zegt:

  Heel veel geluk met jullie prachtige kindjes en ook de grote zus want die is heel trots. Ik hoop dat ze heel snel thuis mogen komen en dat jullie dan samen kunnen gaan genieten van jullie mooie gezinnetje.
  Heel veel geluk verder.
  Gr. Diana

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.