Lotte & Evi prematuur tweeling 33 weken

Lotte & Evi

Lotte & Evi prematuur tweeling 33 weken

Op zondag 3 juli mocht ik een lieve meisjes tweeling Lotte en Evi vastleggen samen met hun grote zus Sanne en natuurlijk met papa en mama. Lotte en Evi zijn na een zwangerschap van 33 weken en 3 dagen geboren. Sanne wist zonder voor te vertellen wie Evi was en wie Lotte. Super knap want een eeneiige tweeling herkennen valt niet altijd mee.

Als teamwork gingen papa, mama en Sanne samen Lotte en Evi wegen en lekker in bedje doen. Op zondag mochten ze lekker samen in badje. Sanne deed de haartjes wassen en mmmm wat roken ze daarna lekker zei mama. Na het badje was het tijd voor het flesje en mama’s borst. Ze mogen bij iedere voeding om de beurt even leren om bij mama te drinken. Daarna even knuffelen met hun grote zus. Die bleef maar kusjes geven. Sanne was ook al goed aan het
oefenen met haar pop zodat ze straks nog meer mee kan helpen.

Het weekend was al goed begonnen want waarschijnlijk mochten ze maandag naar huis, wat papa en mama niet hadden verwacht. Ik wens ze dan ook heel veel geluk en gezondheid samen met hun prachtige dochtertjes. Nu kunnen ze eindelijk echt gaan genieten thuis, waar ze horen.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.