Lois prematuur geboren met 34 weken en 5 dagen vruchtbaarheids behandelingen, hoge bloeddruk, MCL Leeuwarden

Loïs

Lois prematuur geboren met 34 weken en 5 dagen vruchtbaarheids behandelingen, hoge bloeddruk, MCL Leeuwarden
De eerste afspraak die ik met de ouders van Loīs had werd de dag van tevoren afgezegd, omdat Loïs ziek werd. Even een spannende tijd dus, maar gelukkig kon onze afspraak twee weken later toch doorgaan.

Dus op donderdag 6 oktober ging ik naar het MCL Leeuwarden om deze wakkere dame te fotograferen. Ze mocht vandaag in bad en zat daar lekker van te genieten. Ook met het flesje deed ze goed haar best!

De ouders hebben intussen al heel wat meegemaakt. Van vruchtbaarheids behandelingen, tot hoge bloeddruk, waarna Loïs met 34 weken en 5 dagen is geboren. Zoals mama mij vertelde: ‘daar was ik nog helemaal niet klaar voor!’

Gelukkig gaat het nu steeds beter met dit kleine vechtertje. Geniet van jullie gezinnetje en hopelijk mag ze snel mee naar huis!

Warme groet,

Anneke van Vleeren

———

Als ouders van Loïs zijn wij ontzettend blij en dankbaar met deze mooie fotoreportage. Wij vinden het heel mooi dat vrijwilligers dit mogelijk maken.

Je gaat als ouders door een achtbaan van emoties heen en door deze mooie foto’s sta je weer even stil bij de mooie momentjes die er naast alle zorgen natuurlijk ook zijn.

Anneke heel erg bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.