Liam

Liam

In het AMC mocht ik de lieve kleine Liam fotograferen, die heerlijk ontspannen lag te slapen tijdens de hele reportage. Hij werd geboren na een zwangerschap van 28 weken en 2 dagen, maar hij doet het gelukkig goed! Zijn geboortegewicht van 995 gram is vier weken later al toegenomen tot 1515 gram.

Moeder Natasja had een pittige zwangerschap. Al vanaf week 17 moest ze zoveel mogelijk bedrust houden. Een wandelingetje van 300 meter naar de supermarkt was al te ver. Ze merkte dat haar lichaam uitgeput raakte en verwachtte niet de volledige zwangerschap uit te kunnen zitten, maar dat ze al met 27 weken weeën had, daarvan had ze geen idee. Omdat ze bekend is met darmproblemen dacht ze dat haar buikpijn daarmee te maken had. Voor de zekerheid toch maar even naar het ziekenhuis en daar bleek het dus niets met haar darmen van doen te hebben.

Vanuit het ziekenhuis in Hoorn werd ze per ambulance overgebracht naar het AMC. De toegediende weeënremmers leken hun werk te doen, dus echtgenoot en papa in spé Thomas kon na een paar dagen een nachtje thuis gaan slapen. Die ochtend thuis werd hij door Natasja gebeld dat hij met spoed moest komen omdat ze volledige ontsluiting bleek te hebben. Liam kon echter niet meer wachten op de komst van zijn vader; Natasja’s vliezen braken met zo’n explosie dat Liam er meteen achteraan kwam. Een ware flitsbevalling. Op de snelweg tussen Hoorn en Amsterdam hoorde Thomas dat hij vader was geworden!

Na wat opstartproblemen gaat het nu goed met Liam. Wel moest hij vlak voor we de reportage gingen doen weer aan de CPAP, waar hij eerder al vanaf was gehaald. Hopelijk hoeft dit niet lang meer en kan hij naar het ziekenhuis in Hoorn om van daaruit lekker naar zijn eigen huis te gaan.

Lieve Natasja, Thomas en Liam, ik wens jullie heel veel geluk en plezier met zijn drieën!

8 antwoorden
 1. Jacqueline de Haan
  Jacqueline de Haan zegt:

  wat een prachtige reportage is er van onze kleinzoon Liam en zijn mama en papa gemaakt! Dank jullie wel voor deze mooie foto’s!

  Jan en Jacqueline de Haan
  Trotse opa en oma van Liam

  Beantwoorden
 2. Carina vermanen
  Carina vermanen zegt:

  Mijn lieve kleine kanjer van een neefje Liam!! Wat ben ik mega trots op hem !! Het is een mannetje met een moeilijke start maar vanaf dag 1 straalt hij de mega kracht uit , die hij nog steeds laat zien!
  Ook ben ik mega trots op mijn zus en zwager , jullie zijn top ouders en Liam boft met zulke ouders ❤️❤️ ik hou van jullie lieverds en kleine Liam, tante kan niet wachten je te knuffelen en kusjes te geven.. Earlybirds, bedankt voor deze prachtige reportage en het mooie verhaal erbij! Topper!

  Beantwoorden
 3. Cynthia Ross
  Cynthia Ross zegt:

  Hey kanjers
  Wat een mooie foto’s van jullie kleine mannetje.
  Hoop dat ik hem gauw kan ontmoeten.
  Vind dat jullie het top doen en natuurlijk kleine Liam ook. Xxxx

  Beantwoorden
 4. Oma en opa
  Oma en opa zegt:

  wij zijn heel blij met de geboorte vn Liam. Hij is onze tweede achterkleinzoon. Ook zijn we trots op Natasja en Thomas. Zij doen het fantastisch. Wij wensen ze veel geluk met hun zoon Liam.

  Beantwoorden
 5. Natasja
  Natasja zegt:

  Heel erg bedankt voor het maken van deze shoot. Wij zijn er echt super blij mee en het initiatief dat jullie hiermee nemen Is echt top! Ga vooral zo door, dan zullen er nog veel meer ouders heel blij worden met geweldige foto’s van hun kindje! Hanna, je bent een top fotograaf!

  Beantwoorden
 6. Danielle
  Danielle zegt:

  lieve kleine Liam, wat een bekende opeenvolging van 3 woordjes. Drie woorden met een overweldigende betekenis.
  In hetzelfde ziekenhuis als onze lieve kleine Liam. Jongen groei maar goed verder zodat je snel bij je papa en mama thuis bent. Je naamgenootje en mijn lieve kleine Liam* zal ook over jou waken.
  Veel sterkte voor papa en mama, hopelijk is de kleine man snel thuis.

  Beantwoorden
 7. michael
  michael zegt:

  Wat een kanjers zijn ze toch! Me neefje zuster en zwagertje gaat het allemaal goed mee! Ben een trotse oom een trotse broer en een trotse zwager!!! Kan niet wachten tot ik weer langs kan gaab! Super mooie reportage en een mooi verhaal! Love!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.