Lexie

Van de fotograaf:

Kleine Lexie is op 19 februari geboren met 27 weken en 3 dagen. Omdat door een eerdere zwangerschap is vastgesteld dat Daniëlle last heeft van cervixinsufficiëntie waren de ouders er op voorbereid dat Lexie te vroeg geboren zou worden. De verwachting was met 32 a 34 weken. Maar met 26 weken al voelde het onrustig en niet goed bij Daniëlle. Bij de controle bleek ook dat de baarmoedermond al verstreken was. Meteen werden er weeënremmers en longrijping voor Lexie ingezet. Dit leek goed aan te slaan en Danielle mocht zelfs na enkele dagen op donderdag weer naar huis. Helaas van korte duur want de zaterdag daarna kondigde de bevalling zich aan. Lexie had een geboortegewicht van 1120 g. en gelukkig doet dit kleine stoere meisje het vanaf het begin meteen goed.

Als ik kom fotograferen is ze al bijna 9 weekjes oud en ligt ze rustig te slapen in haar bedje. Na een schone luier wordt ze even gewogen en ja hoor, ze is alweer een beetje gegroeid. Ze laat het lekker gebeuren en vindt het allemaal prima. Wat een zoeterdje. Nog even andere kleertjes aan en dan mag ze nog heerlijk bij mama liggen.

Koen en Daniëlle, ik vond het fijn bij jullie te mogen fotograferen en wens jullie alle geluk en liefde toe samen met jullie prachtige dochter.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.