Levi

Van de fotograaf:

Lieve Levi,

Op zaterdag 27 november 2021 stap ik de auto in en rij ik richting het CWZ in Nijmegen. Het sneeuwt gewoon! In de hal van het ziekenhuis ontmoet ik jouw ouders. We maken kort kennis met elkaar en daarna lopen we richting jouw kamertje.

Je ligt heerlijk te slapen wanneer we bij je komen. Heel voorzichtig wordt je wakker gemaakt en papa haalt je uit je bedje. Papa en mama verschonen je samen en daarna is het tijd om je even te wegen. Eigenlijk zou je daarna een badje krijgen, maar je was ’s nachts zo onrustig geweest dat het je ouders beter leek om je alleen eventjes te wassen. Na het wassen is het tijd voor een flesje melk. Vanmorgen heeft de verpleging je sonde verwijderd, dus je mag zelf drinken. Wat doe je dat goed! Vol trots zie ik je papa en mama naar je kijken terwijl je je flesje melk bijna helemaal leegdrinkt.

Daarna is het tijd om lekker te knuffelen. Eerst eventjes met mama, daarna mag je lekker bij papa liggen. Je bent zo tevreden en tussendoor zien we je stiekem een beetje glimlachen.

Dan is het alweer tijd om naar bedje te gaan. Je krijgt nog even een schoon pakje aan en daarna leggen papa en mama je samen in je bedje. Opnieuw zien we een tevreden glimlachje.

Wat ben je een mooi en sterk jongetje! Je deed het ook zo goed tijdens de fotoreportage! Ik heb mogen zien met hoeveel liefde en aandacht je verzorgd werd. Wat een geluk heb je met zulke lieve ouders!

Je bent met 33 weken geboren. Hoeveel nachtjes zou je nog moeten slapen voordat je lekker met papa en mama mee naar huis mag? De dag voor de fotoreportage ontving ik het positieve bericht dat de artsen aan het overleggen waren wanneer je naar huis mocht. Je ontslagdatum stond op 24 december 2021, maar je maakte ineens zulke grote sprongen! Waarschijnlijk mocht je of hetzelfde weekend van de fotoreportage of een paar dagen erna lekker met papa en mama mee naar huis. Wat een fijn vooruitzicht!

Ik wens jou samen met je papa en mama heel veel geluk en liefde toe!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.