Laura & Julian prematurr geboren met 34 weken en 1 dag gebroken vliezen CPAP keizersnede couveuse sonde

Laura & Julian

Laura & Julian prematuur geboren met 34 weken en 1 dag gebroken vliezen CPAP keizersnede couveuse sonde
Fotograaf:

1 september mocht ik een mooie reportage verzorgen voor kleine Laura en Julian samen met hun papa en mama. Wat een prachtige kindjes!

Toen ik aankwam in het ziekenhuis lagen ze nog heerlijk te slapen. Allebei mochten ze in badje en kon ik dit moment ook mooi vastleggen.

Wat een mooi gezin! Ik wens jullie heel veel geluk met z’n vieren.

—————-

Ouders:

Maandag 22 Augustus 2016 zijn wij na een zwangerschap van 34 wkn + 1 dag trotse ouders geworden van onze tweeling Laura Jasmijn & Julian Lucas.

Nadat we ‘s ochtends een goede controle hadden gehad bij de gynaecoloog had ik ‘s middags een high tea met vriendinnen. Tijdens de high tea braken de vliezen en voor dat ik het wist lagen we in het ziekenhuis. Gezien Laura in stuit lag met haar beentjes daarbij gekruist, was er al besproken dat de kindjes via een keizersnede geboren zouden worden. Eenmaal in het ziekenhuis kwamen al snel de weeën en werd er niet langer gewacht met de bevalling.

We hebben alles in een roes beleefd, zo zit je nog aan de high tea en zo lig je op de operatietafel en komen je kindjes ter wereld. Op dat moment schiet er van alles door je hoofd. Je bent nieuwsgierig naar je kindjes (we wisten de geslachten nog niet), maar tegelijk maakten we ons ook zorgen.. 34 wkn niet extreem vroeg, maar wel te vroeg! Zou het allemaal goed komen?

Bij de geboorte deed Laura het meteen erg goed. Julian heeft 1 nacht aan de C-pap gelegen en mocht daar de volgende dag ook alweer vanaf. Beide hebben ze 3 dagen in de couveuse gelegen waarna ze lekker in hun bedjes mochten. Op dat moment hadden ze alleen nog de monitor en de sonde voor de voeding.

Toen het ziekenhuis ons het aanbod deed van Earlybirds, waren we meteen dankbaar dat dit is gedaan. We hebben de shoot als zeer prettig ervaren, konden lekker ons gang gaan terwijl Regina de prachtige momenten heeft vast gelegd. Deze foto’s zijn zeer waardevol voor ons en zullen ons helpen terug te kijken op een hectische periode waarin je wordt geleefd en in een rollercoaster van emoties terecht komt.

Na bijna 3 weken in het ziekenhuis te hebben gelegen hebben we inmiddels onze kindjes lekker bij ons thuis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.