Kate Philip Olivia drieling 33 weken zwangerschap keizersnede

Kate, Philip & Olivia

Kate Philip Olivia drieling 33 weken zwangerschap keizersnede

Eind van de zomer ben ik bij een geweldige drieling geweest. Wat een knap stel en als ik mama bezig zag, dacht ik gewoon wat een power. Drie kinderen op de wereld zetten en dan al zo’n relaxte vibe hebben.

Mama vertelde mij dat de kindjes een goede start hebben gemaakt. Kate, Philip en Olivia zijn met 33 weken en 6 dagen middels een keizersnede ter wereld gekomen en waren kerngezond. Met 24 weken dreigde de bevalling al op gang te komen. Dankzij strikte bedrust zijn ze gelukkig nog 10 weken blijven zitten tot de geplande bevallingsdatum. Een heel team van kinderartsen stond klaar om de drieling op te vangen. Philip en Olivia kregen wat ademhalingsondersteuning via cpap, maar na een dag mocht dit al stoppen. Omdat ze zo vroeg geboren zijn, hadden ze de eerste weken moeite om hun temperatuur te reguleren en moesten ze leren om tegelijkertijd te drinken. slikken en ademhalen. Na 4 weken hard werken op de couveuse afdeling van het Catharina ziekenhuis konden ze alles wat ze moesten kunnen en mochten ze naar huis.

Inmiddels ontwikkelen ze zich prima en groeien ze als kool. Mama is apetrots op haar mooie drieling en ontzettend blij dat alles zo goed is verlopen.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.