Julia prematuur geboren 34 weken

Julia

Julia prematuur geboren 34 weken

Dinsdag 2 augustus zullen we niet gauw vergeten! Mama had net twee dagen vakantie toen er opeens sprake was van vruchtwater verlies. Dat was schrikken want het was nog ruim 6 weken te vroeg! Uiteindelijk na een bezoek van de verloskundige moesten we toch echt naar het ziekenhuis. Gelukkig was er geen sprake van weeënactiviteit zeiden we allemaal opgelucht tegen elkaar… Dat veranderde in de nacht die volgde en weeënremmers werden aangesloten op het infuus en deze bleven tot vrijdagochtend.

Al die tijd toch wat gerommel in mama’s buik, maar dit hoefde nog niks te betekenen. Totdat papa om twee uur ‘s middags in het ziekenhuis kwam! Alsof onze kleine meid op hem had gewacht barstten de weeën los! Iedereen dacht dat het nachtwerk zou worden, maar daar dacht ons wondertje anders over… Van 1 cm ontsluiting om vier uur naar volledige ontsluiting om iets over acht! Letterlijk met bed en al over de gang naar de verloskamer gerend en voordat we het goed en wel beseften was onze mooie meid geboren!

Vrijdag 5 augustus 2016, 20:28 uur… Een dag en tijdstip die wij nooit zullen vergeten… De dag dat onze kleine Julia werd geboren, slechts 42 cm en 1800 gram… Zo klein maar zo perfect…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.