Jens

Door de fotograaf: 

Lieve, kleine, dappere Jens. Met 27 weken kwam jij ter wereld in Bergen op Zoom. Daarna zijn jullie overgebracht naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam waar jullie een paar weken hebben gelegen. Papa en mama hadden niet verwacht dat jij zo vroeg zou komen. Een onbezorgde zwangerschap was het niet, omdat jouw mama al bij 18 weken bloedverlies kreeg. Gelukkig deed jij het vanaf het begin al heel goed en mocht jij na een kleine 3 weken naar het Amphia ziekenhuis in Breda.

Woensdag 27 juli was het zover, jouw eerste fotoshoot! Oh en wat vond ik dat leuk om te doen, want toen jouw mama en ik klein waren speelden we vaak samen. Het was gezellig om jouw papa en mama te zien. Je lag lekker te slapen in de couveuse, maar toen ik kwam deed je even je oogjes open. Eerst werd je verschoond en daarna werd je gewogen, weer 100 gram aangekomen! Daarna mocht je lekker gaan buidelen met papa en kreeg je voeding via de sonde. Jij vond het allemaal wel best, want je lag lekker warm bij papa.

Groei maar goed klein mannetje en wordt maar groot en sterk!

Liefs,

Tamara

Door de ouders: 

De dag dat jij geboren werd:

Er was al met 16 weken geconstateerd dat mama GBS had en met 18 weken begon het bloedverlies. Die middag 30-6-2022 nog op controle geweest bij de verloskundige. Aangegeven dat ik regelmatig last had van harde buiken. ‘S middags nog urine laten testen waar weer blaasontsteking uit kwam. In rust op de bank kreeg ik elke x de harde buiken terug..

Contact gehad met de verloskundige; advies was; naar bed met paracetamol en na 2uur terugbellen.

Met nog geen uur teruggebeld omdat ik zulke hevige buikpijn had, ik vroeg me af of dit wel van de blaasontsteking was. Het waren dus weeën.

Om 17u45 naar de verloskundige praktijk gereden. Toen zag ze dat ik al 1cm ontsluiting had dus doorgestuurd naar Bergen op Zoom, daar inmiddels had ik al 3 cm Rotterdam haalde mama dus niet meer.  Jij lag in stuit en de navelstreng lag ervoor waarvoor een spoedkeizersnede noodzakelijk was en daar was je dan om 20u27 geboren lieve Jens. Daarna zijn wij samen overgebracht naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Je bent nu inmiddels al 31 weken en lig je samen met ons op een kamer in Breda.

Papa en mama zijn super trots op jou lieve dappere Jens.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.