Ivy en Juna

Van de fotograaf

Op 21 juni 2022 werden de tweeling Ivy en Juna geboren, wel te vroeg. Namelijk met 33 weken.
Op zaterdag 2 juli ging ik op pad naar het MMC in Veldhoven om deze mooie meiden vast te leggen.
En wat deden ze het goed. Bij binnenkomst was Mama Inoka al aan het buidelen met de een en Papa Koen was de ander aan het verschonen en ging met die kleine meid ook buidelen.
Wat was dit heerlijk om vast te leggen. Ook mochten de dames apart nog even op de foto en werden ze daarna aangekleed. Ze kregen prachtige kleertjes aan en mochten ook nog samen in een bedje liggen.
Dit zorgde wel voor heerlijke foto’s. Nog even met zijn 4en op de foto en dan zit de reportage er weer op.

Lieve Inoka en Koen, ik wens jullie heel veel liefde en geluk samen met Ivy en Juna!
Liefs Manou

Van de ouders

5 december werden wij blij verrast met een positieve zwangerschapstest. Een maand daarna bij de 8 weken echo werd bekend dat wij in verwachting waren van een tweeling ??. Wow ongelooflijk niet 1 maar 2 wondertjes. De zwangerschap was ontzettend spannend bij 14 weken krijg ik uit voorzorg een cerclage, helaas bleek bij de 20 weken echo de baarmoedermond toch verkort. Vervolg: zoveel mogelijk bedrust en af en toe bewegen in en rondom het huis. Nog een twee keer opgenomen geweest in het vmk centrum in het Maxima Veldhoven. Uiteindelijk weer ontslagen en nog wat weken thuis kunnen vertoeven. Bij 33 weken braken net zoal mooi als in de film mijn vliezen spontaan haha ?. De schrik zat er even goed in met 21 weken ben ik vorig jaar juli ons dochtertje Olivia verloren ook hierbij braken mijn vliezen spontaan. hup snel naar het ziekenhuis eenmaal geïnstalleerd op de kraamsuites bleken de meisjes het gelukkig nog steeds goed te doen. Dat was een hele opluchting. De bevalling heb ik helemaal via de natuurlijke weg gedaan. De volgende dag om 17:45 uur is Ivy als eerste geboren 9 minuutjes later volgde Juna. De meisjes werden kort na de bevalling naar de medium care gebracht hier zijn ze uiteindelijk drie en half week gebleven. Ontzettend dankbaar ben ik dat Stichting Early Birds foto’s kwam maken van onze meisjes aan het begin van hun leven hun reis. Heel fijn dat dit mogelijk was! We hebben nu altijd een mooie tastbare herinnering aan deze tijd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.