Britt prematuur geboren met 31 weken en 4 dagen, NICU

Britt

Britt prematuur geboren met 31 weken en 4 dagen, NICU
Ouders Britt:

Het is in een sneltreinvaart gegaan sinds de geboorte van Britt op 12 juni. Britt is geboren na een zwangerschap van 31 weken en 4 dagen maar ik ben al opgenomen bij 30 weken en 6 dagen. Ze heeft een paar dagen op de Nicu gelegen in Maastricht en daarna nog 5 weken in het ziekenhuis van Heerlen. Het was heel onverwacht en spannend hoe het zou aflopen maar ze heeft het heel goed gedaan en ze doet het heel goed. Ze is 16 weken na haar geboorte al 12 cm gegroeid en 2,7 kilo zwaarder als toen.

Nogmaals bedankt Milou voor de mooie reportage. Heel veel liefs van Tanja, Tim en Britt

——————-

Milou:

Met opzet heb ik deze shoot een tijdje laten liggen voordat deze gepubliceerd werd. Voor mij als fotografe is het soms al lastig om de kindjes zo klein en fragiel te zien liggen. Laat staan welke impact dit op de ouders heeft. Ik denk dat dit vaak door de omgeving wordt onderschat. ” Maar het gaat toch weer de goede kant op met de kleine? ” Ja dat klopt, maar er wordt vaak niet gevraagd hoe het met de ouders gaat. Op het moment dat ik de meeste ouders ontmoet hebben ze al een zware tijd van onzekerheid achter de rug. Natuurlijk is het heel leuk als er een fotografe je kindje op een mooie manier komt fotograferen, maar dit is later nog erg belangrijk bij het verwerkingsproces.

Britt is een dappere dame. Tijdens de shoot heeft ze lekker gebadderd. Hierna kreeg de kleine meid natuurlijk honger en na het knuffelen ging ze weer lekker slapen. Ik wil de papa en mama van Britt veel liefs toewensen. Nu lekker genieten van jullie meisje thuis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.