Boudewijn Olivier prematuur 34 weken tweeling sondevoeding LUMC

Boudewijn-Jens & Olivier-Niek

Boudewijn Olivier prematuur 34 weken tweeling sondevoeding LUMC

Vandaag rijd ik naar het Diakonessenhuis om de tweeling Boudewijn-Jens en Olivier-Niek op de foto te zetten voor Earlybirds. Hun papa komt me bij de wachtkamer ophalen. Wanneer ik binnenkom ligt Boudewijn lekker bij zijn mama te slapen en zijn broertje Olivier ligt in het verwarmde bedje. Olivier is kleiner dan zijn broertje en het was tijdens de spannende zwangerschap wel de vraag of hij het zou redden.

Ik hoor het heftige verhaal van de zwangerschap en de onzekerheid waarmee beide ouders hebben geleefd. Met 34 weken zijn beiden ter wereld gekomen, en na een kort verblijf in het LUMC liggen ze nu in Utrecht.

Het was een bijzondere dag vandaag, aangezien beide broertjes samen in bad mochten. En dat vonden ze heel fijn, hoe lief ze daar samen in lagen.

Daarna kon er heerlijk lang geknuffeld worden. Boudewijn kreeg voor de 2e keer een flesje en dronk flink. Olivier moet het nog even met sondevoeding doen, maar ook dat gaat met stappen vooruit.

Een verblijf in het Diakonessenhuis is nog even nodig, maar over een paar weken mogen deze lieve knullen in de warmte van hun eigen thuis verder opgroeien. Zet ‘m op Olivier-Niek en Boudewijn-Jens!

Knuffel, Nicole

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.