Kevin prematuur 34 weken groeiecho placenta

Kevin

Kevin prematuur 34 weken groeiecho placenta

Rond de 30 weken zwangerschap werd er een groeiecho gedaan. Wat de hele zwangerschap al naar voren kwam en nu ook in meerdere mate was dat de benen van de baby niet zo hard doorgroeiden als de rest. Daarom werd besloten twee weken later nog een groeiecho te doen.

Deze echo liet zien dat de baby de afgelopen twee weken helemaal niet gegroeid was, dat was schrikken. Er kwam een doorverwijzing voor de volgende dag naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Wat daar uitkwam was heel helder. We konden weer terug naar ons eigen ziekenhuis maar dienden wel gelijk opgenomen te worden omdat de placenta niet goed meer werkte. We moesten rekening houden met dat de baby hoe dan ook te vroeg zou gaan komen. Daar lig je dan vanaf 33 weken zwangerschap, meerdere dagelijkse controles eigenlijk te wachten op het moment dat er aangegeven wordt dat het tijd is om hem te halen.

Dat moment kwam een week later. Kevin werd geboren met een gewicht van 1845 gram en 43 cm lang. Hierdoor de eerste tijd doorgebracht in de couveuse. Hij sterkte snel aan waardoor de weg naar huis steeds dichterbij komt.

Chadé, we zijn vereerd dat je deze fotosessie met ons hebt willen doen. Je vriendelijke open houding maakt dit moment extra speciaal. De foto’s zijn erg mooi geworden en zullen een speciale herinnering achter laten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.