Blake prematuur geboren 31 weken hoge bloeddruk

Blake

Blake prematuur geboren 31 weken hoge bloeddruk

Mama Simone was al een tijdje onder controle in het ziekenhuis wegens een te hoge bloeddruk. Omdat kindjes jonger dan 32 weken niet in het Deventer Ziekenhuis kunnen worden opgenomen, werd Simone naar het UMC in Utrecht gebracht toen het met haar gezondheid achteruit ging. Mocht de baby geboren worden, dan waren ze meteen op de juiste plek.

Helaas werd deze gedachte werkelijkheid, want Simone werd zieker en zieker! De artsen besloten over te gaan tot een keizersnede. Blake werd, na een dag wachten, geboren na een zwangerschapsduur van 31 weken en 2 dagen.

Simone was onder gehele narcose, maar papa Wouter heeft alles van de geboorte meegemaakt. Ook de angstige minuten na de geboorte van Blake. Blake ademde namelijk niet. Wouter ging uit van het ergste en maakte helse minuten door. Gelukkig kwam daar dan toch het huiltje van Blake en kon Wouter opgelucht ademhalen.

Na 5 dagen mocht Simone naar huis en kregen ze het fantastische nieuws dat Blake mee zou verhuizen naar het Deventer Ziekenhuis. Sindsdien ligt Blake hier op de neonatologie en doet het (op een flinke dip na) hartstikke goed.

Op de dag dat ik kom fotograferen tref ik een hele trotse grote zus aan. Summer wil mij meteen meenemen naar haar broertje, waar ze stapelverliefd op is! Blake boft maar met z’n grote zus! Blake ligt er prinsheerlijk bij! Af en toe een grimasje, die ik ook nog heb vast kunnen leggen! Blake heeft lekker bij zijn mama gebuideld, terwijl papa liefdevol toekeek.

Lief gezin, ik hoop dat Blake snel bij jullie thuis is en dat jullie met hem kunnen gaan pronken in de buurt! Geniet van elkaar en heel veel geluk!

Lieve Summer, ik vind je nu al een super goede grote zus! Ik hoop dat je snel met Blake kan gaan spelen!

Liefs, Danique

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.