Alexis

Earlybirds_Collage_Alexis

 

“Dit mooie meisje mocht ik een maand vóór haar uitgerekende datum fotograferen, toen ze al ruim 7 weken oud was. Alexis is met 28 weken geboren maar ondanks deze veel te vroege start doet ze het geweldig. Vorige week hebben haar ouders haar voor het eerst helemaal zelf in bad gedaan en we hadden dus expres de shoot gepland op een dag dat ze lekker mocht badderen. Ze genoot ervan! Heerlijk om vast te mogen leggen hoe ontspannen ze was en hoe erg ze genoot van het warme water en de aandacht. Het was ook super om te zien hoe haar ouders ervan genoten om lekker met haar bezig te zijn. Nadat ze weer helemaal schoon was, was het tijd voor de voeding en natuurlijk is er daarna nog even heerlijk geknuffeld met papa & mama.

Lieve Z&M, ik wens jullie – samen met Alexis – een geweldige toekomst vol liefde & avonturen toe!”

4 antwoorden
 1. sylvia oma van alexis
  sylvia oma van alexis zegt:

  zo mooi klein mensje die niet wilden wachten en te vroeg geboren werd,zo klein als ze was zo sterk en de wil om in papa en mama’s armen te mogen ligen,een mooi mensje mijn kleindochter,alexis,zo klein maar een groote wil om groot en gezond te worden…
  je trotse oma xxxx

  Beantwoorden
 2. Mandy (mama van Alexis)
  Mandy (mama van Alexis) zegt:

  Wij zijn echt superblij met de mooie foto’s! Het was een leuke ervaring in een spannende tijd. Gelukkig is ons meisje ondertussen alweer 2 weken thuis en maakt ze het goed. =)
  We voelde ons erg op ons gemak bij Lieneke en ze heeft het top gedaan!

  Liefs M&Z

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.