Bo en Duuc

Collage Bo en Duuc

Op 9 april ben ik afgereisd naar het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag om de tweeling Bo en Duuc te fotograferen. Eerst maakte ik kennis met de papa en mama voordat we naar binnen gingen. Een mooie lichte afdeling waar veel ruimte was voor het verzorgen en buidelen van de twee kleine kanjers. Bo en Duuc zijn met 28 weken geboren en na wat tegenslagen doen ze het nu hartstikke goed. De kleine meid was al gegroeid naar de 2 kilo en d’r broertje volgde op de voet met zijn 1900 gram. Het blijft mooi om te zien hoe ze genieten als ze bij hun papa en mama in de armen liggen. 
Wat toch wel erg gaaf was, is dat ik op deze mooie lentedag getrakteerd werd door een big smile 🙂 Wat een schatjes!
 
Alice en Hans ik wens jullie al het geluk van de wereld samen met jullie Bo en Duuc!! En bedankt voor het de heerlijke thee 😉
 
Groetjes Rianne
 
 

Reactie ouders :

Wij zijn hans & alice trotse ouders van bo & duuc. Ze zijn onze eerste kindjes. Het begon allemaal bij de eerste echo. Toen kwamen we er achter dat we een tweeling kregen. Dat was even schrikken maar wat een fantastisch nieuws. Het was een zware zwangerschap maar bij ieder bezoek bij de gynaecoloog kregen we te horen hoe goed onze twee kleintjes het deden. 5 maart 2015 vond onze kleine meid dat het genoeg was geweest en zijn ze met een keizersnede in het LUMC geboren.  Na drie weken moesten onze kanjers verhuizen naar het JKZ. Na wat kleine tegenslagen doen ze het allebei nu super goed. 9 april was het dan zover. Eindelijk waren onze kanjers sterk en stabiel genoeg voor de fotoshoot.
We hadden smiddags een afspraak met Rianne op de afdeling neonatologie in het JKZ. En wat zijn de foto’s mooi geworden. Dankje Rianne!
We hopen dat bo & duuc het zo goed blijven doen en dat ze gauw overgeplaatst worden naar het alrijne ziekenhuis leiden. Dit is voor ons een stuk dichterbij en het laatste stapje voordat we ze echt mee mogen nemen naar huis.

Groet,

Hans & Alice

 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.