Zoey prematuur geboren met 26 weken en 5 dagen, Reinier de Graaf, keizersnede

Zoey

Zoey prematuur geboren met 26 weken en 5 dagen, Reinier de Graaf, keizersnede

Vandaag was ik te gast bij Samantha, Danny en hun dochtertje Zoey in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Zoey is totaal onverwacht, met 26+5, als een ontzettend klein mini meisje ter wereld gekomen in Rotterdam. De zwangerschap ging eigenlijk heel voorspoedig, maar toen mamma plots minder leven voelde gingen alle alarmbellen rinkelen. Met spoed werd klein Zoey toen gehaald, omdat haar hartje steeds minder ging kloppen.

Wanneer ik de kamer van Zoey binnen kom zie ik een klein vechtertje liggen, die zelfs even haar oogjes op doet wanneer ik haar met mijn camera probeer vast te leggen. Vandaag mag ze in bad, en wanneer haar kleine lijfje het water raakt zie ik haar ontspannen. In de sterke armen van haar pappa deinst ze een beetje in het water, terwijl mamma haar haar wast. Na het badje mag Zoey nog lekker even bij pappa liggen, heerlijk genieten!

Lieve Zoey, ik hoop dat je snel mee mag met pappa en mamma.
Liefs, Sascha

2 antwoorden
  1. Hans
    Hans zegt:

    Zoey, mijn kleindochter en 1ste kleinkind, betekent LEVEN en dat is waar ze voor knokt … van 750 gram naar een lekker ding … dit mensje is een voorbeeld voor heel veel anderen!! … Ly grote vriendin❤❤

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.