Zoë prematuur geboren met 32 weken, Bernhoven, zwangerschapsvergiftiging, sonde

Zoë

Zoë prematuur geboren met 32 weken, Bernhoven, zwangerschapsvergiftiging, sonde

 
Door de fotograaf:

Op 7 mei 2019 ging ik op pad om een reportage te maken van de prachtige kleine Zoë in het Bernhoven Ziekenhuis in Uden. Zoë was op dat moment bijna 4 weken oud en geboren na een zwangerschapstermijn van 32 weken. Omdat haar moeder zwangerschapsvergiftiging bleek te hebben moest Zoë eerder ter wereld komen. Ze is geboren in het ziekenhuis in Nijmegen, maar mocht na 3 dagen al verhuizen naar Uden, lekker dicht bij huis! Nadat Zoë vervolgens herstelde van een infectie ging het hartstikke goed met haar! Zoë is een prachtig kindje, met een veel prachtige donkere haartjes, waardoor ze eigenlijk al wat ouder lijkt dan ze is. Toch is ze op het moment van de reportage nog maar 36 weekjes (qua zwangerschapsduur) en moet ze nog even flink aansterken om alle voedingen zelf te kunnen drinken. Maar dat gaat vast snel lukken!

Tijdens de reportage gaan papa en mama Zoë in bad doen, wegen en een flesje en sondevoeding geven. Zoë vindt het allemaal prima en ligt rustig rond te kijken. Alleen uit bad komen vindt ze even wat minder leuk. Na het badje duimt ze voor het eerst, wat we natuurlijk meteen met de camera vastleggen. Daarna drinkt ze lekker rustig een deel van de voeding uit de fles. De rest volgt met de sonde. Na het bad en voeden is Zoë heerlijk voldaan en ligt ze ontspannen bij papa en mama. Tijd om de fotoreportage af te sluiten.

Zoë zal nog even moeten aansterken om alle voedingen zelf te kunnen drinken en dan komt hopelijk snel de tijd dat jullie samen naar huis mogen! Ik wens jullie heel veel gezondheid en geluk toe met elkaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.