Zerya prematuur geboren met 30 weken, Maasstad ziekenhuis, knuffelen, gebroken vliezen, weeenremmers

Zerya


Zerya prematuur geboren met 30 weken, Maasstad ziekenhuis, knuffelen, gebroken vliezen, weeenremmers

Op 30 april was ik te gast bij Zerya en haar ouders. Zerya lag al heerlijk bij haar vader te knuffelen toen ik de kamer binnenkwam. Zerya is geboren met 30 weken en is sinds vandaag verhuisd naar een andere kamer, want de monitor mocht eraf. Wat fijn! Deze kamer is dichter bij de uitgang en dus ook dichter bij huis. Ouders kunnen niet wachten totdat ze mee naar huis mag.

Zerya heeft vanaf het begin af aan laten zien dat ze een sterke dame is. Op een ochtend werd moeder wakker. Ze voelde een krak. Wat bleek, haar vliezen waren gebroken. Snel maakte moeder ook vader wakker, maar hij kon het even niet bevatten dat dit echt aan de hand was. De verloskundige kwam bij moeder kijken en zijn ze doorverwezen naar het Sophie Kinderziekenhuis. De weeënremmers deden helaas niet hun werk en niet veel later is Zerya geboren.

Tijdens de fotoshoot laat Zerya zien wat ze allemaal al kan. Na al het heerlijke geknuffel en een glimlachje tussendoor wordt ze verschoond. Ze krijgt daarna haar flesje, die ze in no-time opdrinkt. Wat knap!

Ik wens Zerya, haar vader en moeder alle geluk van de wereld! En hopelijk mogen jullie snel naar huis.
Liefs Eveline

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.