Ysabella prematuur geboren met 28 weken en 6 dagen, LUMC, couveuse, sonde

Ysabella

Ysabella prematuur geboren met 28 weken en 6 dagen, LUMC, couveuse, sonde

Van de fotograaf:

Voor de reportage van Ysabella legde ik contact via de mail. Onze afspraak voor een maandagochtend was snel gemaakt en zo ging ik op pad richting het LUMC om dit kleine meisje op foto vast te leggen. In het ziekenhuis ontmoet ik de ouders en zij vertellen mij dat alles naar omstandigheden goed gaat. Binnenkort mag Ysabella zelfs worden overgeplaatst naar het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag, maar dan moet wel de ademhaling een stukje beter zijn. Blij verrast horen zij dat Ysabella nu 1100 gram weegt, dus aan het gewicht zal het niet liggen!

Voor de fotoreportage mag het kleine meisje op schoot, op de bank. Dat is echt voor het eerst en ik zie de ouders genieten. Af en toe wordt wel de monitor gecheckt, want je merkt dat het voor Ysabella een vermoeiende sessie is. Na het maken van de fotoreportage wordt ze dan ook teruggelegd in de couveuse en krijg ze voor de rest van de dag rust.

Lieve Ysabella, je bent nu al een prachtig meisje! Ik wens je heel veel geluk met je lieve ouders en een mooie toekomst!
Lieve groet, Sonja

—————

Van de ouders:

Ons dochtertje Ysabella is met 28 en 6 dagen geboren en woog 680 gram. Ik was 29 juni uitgerekend. Ze ligt nu in het LUMC in Leiden, een topziekenhuis voor een prematuur baby.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.