Zeger prematuur geboren met 31 weken en 1 dag, VUMC, weeenremmers, NICU, flesvoeding, OLVG, buidelen

Zeger

Zeger prematuur geboren met 31 weken en 1 dag, VUMC, weeenremmers, NICU, flesvoeding, OLVG, buidelen
Ouders:

Met 31 weken en 1 dag zwangerschap werd Zeger Robertus van Zeijl op 02-07-2017 geboren in VUMC te Amsterdam. De weeën beginnen ‘s nachts terwijl ik een nachtje logeren ben bij mijn schoonouders in Harderwijk. Wanneer de weeën sterker worden toch maar even langs het ziekenhuis en ja wel, de bevalling is spontaan begonnen. Wee-remmers mochten niet baten en met de spoedambulance word ik overgebracht naar VUMC in Amsterdam. Negentien uur later wordt onze zoon geboren.

Na een week op de NICU is Zeger overgebracht naar de High Care in het OLVG waar hij inmiddels ruim vier weken liefdevol wordt verzorgd. Zeger maakt grote stappen en kan inmiddels zelfstandig ademen en leert nu drinken aan de fles. We zijn reuze trots op onze kanjer en hopen hem binnenkort mee naar huis te nemen!

Dank je wel Nicole voor de waanzinnige foto’s. Wat een heerlijk en mooi moment waarbij we konden genieten als gezin, even zonder alle zorgen. We hebben van elke minuut genoten en kunnen hiermee terugkijken op deze bijzondere periode.

——————-

Fotograaf:

Ik mocht weer naar het OLVG Oost vandaag om een klein ventje vast te leggen.

Boven aangekomen ontmoette ik kleine Zeger, die nog heerlijk lag te slapen in zijn ziekenhuiswiegje. De verpleegster had speciaal voor deze ‘’Earlybirdssessie’’ het wiegje mooi opgemaakt en een dekentje gepakt helemaal passend bij wat Zeger aanhad. Zeger gaf geen krimp, alleen heel kort toen hij in het badje mocht, maar binnen 2 tellen had hij zich bedacht dat het warme water toch wel erg lekker was om in te liggen. We hebben een ontzettend ontspannen sessie gehad, fijn gekletst samen en ik ben weggegaan op het moment dat Zeger lekker lag te buidelen bij zijn papa.

Lieve Eline, Christiaan en Zeger, laat die mooie liefde die ik heb gezien alleen maar groeien. En ik hoop dat Zeger snel thuis mag slapen in zijn mooie kamer (die ik op jullie foto heb mogen bewonderen).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.