Yven prematuur geboren met 33 weken, weeenremmers, couveuse, borstvoeding, Zuyderland Heerlen

Yven

Yven prematuur geboren met 33 weken, weeenremmers, couveuse, borstvoeding, Zuyderland Heerlen
De fotograaf:

In de ochtend op 14 November mocht ik weer naar het Zuyderland in Heerlen om een Earlybirds reportage van Yven te maken. Dit ventje werd met 33 weken geboren, maar doet het super goed!

Hij kwam in een superlief gezinnetje terecht bestaande uit papa, mama en zijn broer Ilay van 2 jaar oud. Ilay vond het allemaal reuze interessant en deed super goed mee wat was hij toch lief voor zijn broertje! Hij heeft zelfs nog even mee geholpen om wat foto’s te maken! Tijdens de reportage werd er lekker geknuffeld, gespeeld en ging Yven lekker in badje. Daarna legden we hem weer lekker terug in bedje en was het alweer tijd om te gaan.

Voordat ik bijna de deur uit was kreeg ik een bedankje van papa en mama! Dat had natuurlijk helemaal niet gehoeven maar wat superleuk en lief zeg! Ik wens jullie heel veel mooie momenten samen en hoop dat jullie lekker snel thuis zijn om in jullie eigen huisje te gaan genieten van elkaar!

—————

De ouders:

De dag voor de bevalling voelde ik me een beetje grieperig en had geen idee dat onze tweede zoon dit moment zou aangrijpen om de wereld 7 weken eerder dan gepland te komen verkennen. Nadat de weeën begonnen en de verloskundige ons naar het ziekenhuis stuurde waren wij nog in de veronderstelling dat we na wat weeënremmers wel weer naar huis zouden kunnen terugkeren om daar nog even lekker te genieten van een paar weken verlof met aansluitend het zwangerschapsverlof. Toen de weeënremmers niet bleken te werken, was dit wel even schrikken. We hadden echter wel het vertrouwen dat onze zoon een bikkel was en we dit samen tot een goed einde, of beter gezegd een goede start, konden brengen. Dit vertrouwen bleek helemaal terecht, na 14 uur werd onze prachtige zoon Yven geboren.

Ook na de geboorte hebben wij ons geen moment zorgen gemaakt…na enkele dagen mocht Yven al uit de couveuse en nadat hij na 3 weken ziekenhuis ook zelf alle voedingen bij mama dronk, mochten we lekker naar huis. Klaar om samen met papa en zijn grote broer Ilay te gaan genieten!

Sanne, hartelijk bedankt voor de mooie, leuke en gezellige fotoreportage!

Liefs,
Anthony, Janine, Ilay en Yven Heijmans

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.