Yenthe

Yenthe

 

De ouders:

Yenthe is geboren op 3 november 2014. Het is allemaal heel snel gegaan. In de nacht van 2 op 3 november kreeg Janita twee insulten. Het bleek dat ze een zwangerschapsvergiftiging had. Met spoed is ze naar het ziekenhuis in Ede gebracht waar ze al snel overgebracht werd naar Veldhoven. Dit werd gedaan omdat er op eerdere echo’s al was gezien dat Yenthe wat afwijkingen zou hebben. In Veldhoven werd Yenthe
‘s morgens door middel van een keizersnede geboren. We waren toen 32 weken en 5 dagen in verwachting. Yenthe ademde gelijk goed en wat waren we trots op haar. Na een week deed ze het zo goed dat ze overgeplaatst mocht worden naar Ede. Hier is Rosanne langs geweest om foto’s te maken van onze dochter. En wat zijn het ontzettend mooie foto’s geworden! Ze geven een heel mooi beeld van de tijd die Yenthe in het ziekenhuis heeft gelegen.

Groetjes Gert-Jan & Janita

***************

Lieve Gert-Jan en Janita,

Wat was het leuk om van jullie kersverse gezinnetje foto’s te mogen maken! Mooi hoe jullie een liefdevolle en ontspannen band met Yenthe hebben ondanks alle zorgen die er zijn (geweest). Het verzorgen en knuffelen gaat jullie goed af! Ik hoop dat ze lekker door groeit en dat jullie straks thuis samen mogen verder genieten!

Liefs,
Rosanne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.