Yara

Yara
20 Februari mocht ik opnieuw naar de Gelderse Vallei, dit keer om Yara te fotograferen. Als ik op de afdeling kom zijn Yara’s mama, zus en oma ook net gearriveerd. Ik loop met hun mee naar het kamertje waar Yara ligt.

Op 21 januari is Yara geboren met een keizersnee omdat de zwangerschap niet ging zoals het moest gaan. 31 weken oud was dit dappere meisje, maar wat doet ze het ontzettend goed. Als ik in het wiegje kijk ligt daar een prachtig meisje heerlijk te slapen.

Ik pak mijn camera en maak foto’s van alle mooie momenten. Grote zus Hannah geeft haar kleine zusje een dikke kus en mag als eerste met haar knuffelen. Hannah moet eerste even aan mij wennen maar al snel gaat de aandacht weer naar haar zusje.

Na het knuffelen mag Yara in bad en natuurlijk helpt Hannah mee. Ze voelt of het badje warm genoeg is en helpt met wassen en afdrogen. Hannah geniet ervan om mama te helpen met haar zusje, de eerste weken kon dat natuurlijk niet maar nu kan ze echt een grote zus zijn voor Yara!!

Na het badderen gaat Yara drinken en buidelen bij mama. Ik maak nog een aantal foto’s en laat een trotse mama,zus en oma achter.

2 dagen later mocht Yara naar huis. Veel sneller dan verwacht, maar dit dappere meisje heeft echt Girl Power en vond het wel genoeg geweest.

Lieve Andrea, Daniel & Hannah bedankt dan ik even mocht genieten van jullie prachtige gezin en ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe!!

Liefs Melanie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.