Yara

yarahillen_blog

Afgelopen zondag kon ik voor mijn zieke collega invallen en de reportage van kleine Yara maken. Yara kwam op 4 december ter wereld met 32 weken en 4 dagen. Ze vond het welletjes in mama’s buik en wilde niet langer wachten tot haar officiele uitgerekende datum van 25 januari 2016. Deze snelle intrede in de wereld was wel even schrikken voor mama en papa, want mama was bezig haar laatste werkweek af te ronden en papa was nog van plan de nieuwe dakkapel op zolder af te timmeren voordat 25 januari om de hoek zou komen kijken. Yara besloot anders.

Op de dag van de reportage was ze alweer 2200 gram en dat was een flinke sprong vooruit sinds het laatste wegmoment. Na het weegmoment ging ze lekker badderen en dat vond ze heerlijk. Ze genoot van het water en keek met grote ogen om haar heen. Daarna lekker warm ingepakt en tijd voor het buidelen bij mama. Daar maakte ze ook nog een tweede sprongetje van de dag door naast wat sondevoeding ook zelf van mama’s borst te drinken.

Lieve ouders van Yara, wat een zoet, prachtig meisje hebben jullie! Ik wens jullie drietjes alle geluk in de wereld. En duim heel hard dat ze voor de jaarwisseling mee naar huis mag!

X Nicole

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.