Xam & Finn prematuur geboren met 28 weken, tweeling, WKZ, knuffelen

Xam & Finn


Xam & Finn prematuur geboren met 28 weken, tweeling, WKZ, knuffelen

Toen ik bij Xam & Finn in Het WKZ kwam voor hun fotoreportage leek het de goede kant op te gaan. Finn was erg ziek geweest maar het ging steeds weer wat beter. De jongetjes mochten deze dag samen in bad. Heerlijk om te zien hoe iedereen genoot van het badderen. Xam & Finn kregen mooie kleertjes aan en mochten daarna lekker knuffelen bij papa en mama op schoot. De eerste gezinsfoto’s werden gemaakt, wat een fijn gezinnetje. Helaas werd Finn kort daarna weer erg ziek, dit mannetje heeft al een hoop moeten doorstaan. Wat een vechtertje, en zijn broertje natuurlijk ook, samen staan ze sterk!

Ik wens dit gezinnetje alle geluk en liefde, ik hoop dat ze snel thuis kunnen genieten met elkaar.
Liefs, Nancy

—————-

Van de ouders:

Na een zwangerschap van precies 28 weken werden onverwachts en ontzettend snel op 2 april onze dappere mannetjes Xam & Finn geboren in het WKZ. Beide wogen net 1000 gram. De eerste dagen ging het best goed met ze, maar naar 4 dagen op 6 april werd Finn heel ziek t.g.v. bacterie/infectie. Gelukkig sloegen de medicijnen goed aan en knapte hij best snel weer op. Het ging zelfs zo goed dat de mannetjes vanuit het WKZ naar het Diakonessen ziekenhuis mochten om hier verder te groeien.

Helaas werd Finn op 17 mei wederom ziek en is hij teruggeplaatst naar het IC van het WKZ, gelukkig mocht zijn broer enkele dagen later ook terug, zodat ze onder 1 dak lagen. Gelukkig knapte hij wel weer redelijk snel op en na 1,5 week lagen de mannetjes weer naast elkaar. Tijd voor Earlybirds

Op 12 juni hebben we de fotoshoot gehad. Heerlijk samen in bad, wat een geweldig moment, en wat een mooie foto’s! Niet wetende dat Finn 1,5 dag later weer op de IC lag, en weer heel erg ziek was. Hij is zelfs geopereerd aan zijn darmen. Toen hij ook nog een klaplong had en zijn andere long dichtklapte, is hij met spoed en onder politie begeleiding naar Rotterdam overgebracht. Gelukkig knapte hij hier snel op en mocht hij na een paar dagen weer terug naar Utrecht.

Met Xam gaat het goed en is ruim 6 pond, en mag gauw naar huis. We hopen dat Finn snel volgt, zodat we heerlijk thuis kunnen gaan genieten van ons gezinnetje. Nancy bedankt voor de mooie foto’s!!

groetjes,
Willem & Hanneke

1 antwoord
  1. Ada
    Ada zegt:

    Prachtige foto’s van 2 kleine superlieve kereltjes met hun hele dappere papa en mama. Een wonder dat ze er allebei nog zijn! We hopen en bidden dat ze voorspoedig op mogen groeien! Liefs uit S’dijk

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.