Niek prematuur geboren met 31 weken, Tjongerschans, spoedkeizersnede, couveuse, borstvoeding, sonde

Niek

Niek prematuur geboren met 31 weken, Tjongerschans, spoedkeizersnede, couveuse, borstvoeding, sonde

 
Van de ouders:

Na een hobbelige zwangerschap is met 31 weken op 30 Juni onze zoon Niek met een spoedkeizersnede ter wereld gekomen. Ondanks dat dit een heftige ervaring was, zijn wij dankbaar en blij dat hij er is. Hij doet het super! Zijn zussen Isa en Tess wachten met smart op dat hij over een aantal weken naar huis mag!

Via de verpleging kwamen wij in aanraking met Stichting Earlybirds, wat een prachtig initiatief. En Anneke, wat een rust straal je uit, we waren erg blij dat je er was!

——————

Van de fotografe:

Vanochtend was ik bij de kleine Niek in de Tjongerschans. Wat een leuk, ontspannen ventje! Hij lag er lekker relaxed bij in zijn couveuse en hij liet zich rustig verzorgen. Het is een sterk kereltje. Geboren met 31 weken, maar hij drinkt al uit de borst. Hij krijgt nog een beetje sondevoeding, maar hij doet het super goed. Hij merkte wel dat er iemand was met een andere stem en keek ook regelmatig even wat ik deed.

Ik heb een erg gezellige ochtend gehad. Nog even geduld en dan lekker naar huis. Veel geluk en liefde met jullie zoontje!
Warme groet,
Anneke

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.