Vinz prematuur geboren met 34 weken en 2 dagen, Bernhoven Uden, spoedkeizersnede, flesvoeding

Vinz

Vinz prematuur geboren met 34 weken en 2 dagen, Bernhoven Uden, spoedkeizersnede, flesvoeding
Op 22 augustus 2017 mocht ik een reportage maken van de prachtige kleine Vinz in het Bernhoven Ziekenhuis in Uden. Omdat de gezondheid van mama in korte tijd achteruit ging is Vinz met spoed gehaald met een keizersnede op 7 augustus na een zwangerschap van 34 weken en 2 dagen. Zijn papa en mama hadden dit ook al meegemaakt met oudste zoon Jens, dus helemaal onbekend was het niet voor ze. Maar toch is het natuurlijk een heftige achtbaan waarin je als gezinnetje terecht komt.

Vinz heeft een kort uitstapje gemaakt naar het Maxima Medische Centrum in Veldhoven, maar loste het probleem (slijm in zijn longetjes) gelukkig zelf op waardoor ze snel weer terug mochten naar Uden. Daar doet Vinz het gelukkig supergoed. Hij moet alleen nog al zijn flesjes goed leeg kunnen drinken en dan mogen ze heerlijk met z’n viertjes thuis gaan genieten! Tijdens de reportage was grote broer Jens er ook bij. Hij speelde lekker met zijn grote dino en auto’s, maar was vooral ook heel erg zorgzaam voor zijn kleine broertje. Heel lief om te zien! Later gaan ze vast veel plezier met elkaar beleven.

Melanie en Wesley, jullie zijn een prachtig gezin zo bij elkaar….een warm nestje voor jullie twee jongens. Ik wens jullie heel veel liefde, gezondheid en geluk toe met z’n viertjes!
Lieve groeten,
Susan Swiggers

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.