Vince

Vince prematuur geboren met 32 weken

Dinsdag 25 augustus mocht ik in het ziekenhuis in Tiel kleine lieve Vince op de foto zetten. Geboren met 32 weken en 5 dagen en ondertussen 36 weken oud. Vince mocht in bad en als het zou lukken mocht hij ook nog proberen om het flesje te drinken. Het badje was heerlijk, hij genoot ervan. Het kost veel energie, maar dit kleine stoere mannetje deed ons verrassen door ook nog eens zijn hele flesje leeg te drinken. Wat een kanjer! Ik was geroerd door de kracht van de ouders van Vince. Zoveel rust, liefde en vertrouwen in hun mannetje. Vince doet het heel erg goed. Nog even doorzetten, dan mag Vince vast snel naar huis.
Ilona, Marcel en Vince, heel veel succe, geluk en liefde samen. Jullie mogen Vince vast heel snel naar huis nemen.
Liefs Saskia
3 antwoorden
 1. Maria v varik
  Maria v varik zegt:

  Wat een leuke foto,s van kleine Vince. Ken de pa pa van Vince. Al heel zijn leven. Marcel,was 5minuutjes oud toen zag ik hem al. Hij was mijn buurjongen toen. Ilona,ken ik nu ook zo ongeveer 9jaar. Mooi,stel en nu kunnen ze heerlijk gaan genieten met hun kleine man. Die inmiddels thuis is. Groetjes Maria.

  Beantwoorden
 2. Mos en Wil
  Mos en Wil zegt:

  Het is echt een super ventje , zoveel kracht dat hij al zo vroeg had , om door te gaan . En het resultaat is er want hij is nu lekker bij pappa en mamma thuis geweldig Vince we zijn trots op je Marcel is een neefje van ons en Ilona is er inmiddels ook al weer jaren bij in de Fam. Nogmaals gefeliciteerd met jullie kanjer van Mos en Wil .

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.